KlantAlert All-in

KlantAlert All-in

De KlantAlert applicatie kan naast informatie versturen over faillissementen en aanvragen tot surseance van betaling in uw klantenbestand of per regio & sector, nog meer!… Zo kunt u er ook voor kiezen om meldingen te ontvangen die direct vanuit het handelsregister van de KVK worden gepubliceerd.

“Klantalert All-IN, geeft ook een melding bij een ONTBINDING, wijziging in het bestuur of bij een fusie/Splitsing…”

In het handelsregister wordt bijgehouden welke bedrijven er worden ontbonden bij en door de KVK, dit betekent dat deze bedrijven gewoonweg op houden te bestaan. Dit kan niets met een faillissement te maken hebben, maar wanneer uw dienstverlening onnodig doorloopt, is het goed om te weten dat de entiteit niet langer bestaat.

Daarnaast worden in het handelsregister ook allerlei wijzigingen in het bestuur van bedrijven en organisaties bijgehouden. Dit kan voor u als bedrijf dat diensten en/of producten levert nuttig zijn om te weten. Zeker gezien dit invloed kan hebben op de keuzes die het bedrijf gaat maken in de nabije toekomst.

Gaat een bedrijf splitsen of fuseren, ook dan krijgt u met de KlantAlert All-In variant een melding. Zo weet u precies wat er gebeurt binnen uw klantenbestand en komt u niet voor verrassingen te staan.