Uitgebreide mogelijkheden!

Uitgebreide mogelijkheden!

ER ZIJN 4 KLANTALERT VARIANTEN, DUS ER IS ALTIJD EEN JUISTE KEUZE VOOR IEDEREEN!…

U kunt kiezen uit KlantAlert Start, Extra, All-in & Business+. Deze abonnement keuzes breiden zich uit en bieden per variant extra meldingen op specifiek niveau. Zo ontvangt u met KlantAlert Extra ook meldingen op Regio & Sector niveau en krijgt u met All-in ook meldingen als er bestuurswijzigingen of ontbindingen plaatsvinden in uw klantenbestand. De mogelijkheden zijn enorm breed en u kunt het met de verschillende varianten zo uitgebreid maken als u zelf wenst.

De KlantAlert varianten…

U vindt hier meer informatie over de KlantAlert Business+ variant

De KlantAlert Start variant, brengt een koppeling tot stand met uw boekhoud of CRM pakket. Zodra één van uw klanten failliet wordt verklaard of surseance van betaling aanvraagt, zorgt de KlantAlert applicatie ervoor dat u direct per mail een melding ontvangt. U kunt meteen de nodige acties ondernemen en komt niet langer meer voor verrassingen te staan!

De KlantAlert Extra applicatie biedt meer mogelijkheden. Stel u heeft een bedrijf in Zaandam, dan kan het zo maar zijn dat u specifiek wilt weten welke faillissementen er in uw Regio plaatsvinden. Dit kan met de KlantAlert Extra variant! Daarnaast is deze variant ook uitgerust met de functionaliteit om ook binnen uw eigen Sector de ontwikkelingen te volgen.

Met de KlantAlert All-In variant, ontvangt u ook een melding van een ontbinding bij de KVK. Dit betekent dat u ook op de hoogte wordt gesteld wanneer er een bedrijf wordt uitgeschreven bij de KVK. Ook wanneer er wijzigingen in het bestuur of een fusie/splitsing bij één van de bedrijven in uw klantenbestand wordt gesignaleerd, wordt u direct op de hoogte gebracht en komt u dus niet voor verrassingen te staan!