Uitgebreide mogelijkheden!

Uitgebreide mogelijkheden!

Door onze nieuwe applicatie KlantAlert, ontvangt u direct via de mail een melding op het moment dat één van uw klanten officieel failliet wordt verklaard. KlantAlert houdt actief in de gaten, of er bedrijven vanuit uw klantenbestand failliet gaan. De database koppeling komt tot stand tussen de rechterlijke websites die dit publiceren en het boekhoud of CRM pakket van onze klanten. Wanneer er een bedrijf failliet wordt verklaard of er een surseance van betaling wordt aangevraagd in uw klantenbestand ontvangt u direct een melding via de mail. Op deze manier voorkomt u onnodige financiële schade en kunt u direct maatregelen nemen i.v.m. openstaande leveringen, facturen, diensten etc. U kunt meteen de juiste stappen ondernemen en de productlevering of levering van diensten opschorten en/of stopzetten! Voorkom met KlantAlert verrassingen, waardoor u niet langer onnodige financiële schade oploopt!

Met de KlantAlert applicatie heeft u altijd de touwtjes in handen!

De KlantAlert Start variant, brengt een koppeling tot stand met uw boekhoud of CRM pakket. Zodra één van uw klanten failliet wordt verklaard of surseance van betaling aanvraagt, zorgt de KlantAlert applicatie ervoor dat u direct per mail een melding ontvangt. U kunt meteen de nodige acties ondernemen en komt niet langer meer voor verrassingen te staan!

De KlantAlert Extra applicatie biedt meer mogelijkheden. Stel u heeft een bedrijf in Zaandam, dan kan het zo maar zijn dat u specifiek wilt weten welke faillissementen er in uw Regio plaatsvinden. Dit kan met de KlantAlert Extra variant! Daarnaast is deze variant ook uitgerust met de functionaliteit om ook binnen uw eigen Sector de ontwikkelingen te volgen.

Met de KlantAlert All-In variant, ontvangt u ook een melding van een ontbinding bij de KVK. Dit betekent dat u ook op de hoogte wordt gesteld wanneer er een bedrijf wordt uitgeschreven bij de KVK. Ook wanneer er wijzigingen in het bestuur of een fusie/splitsing bij één van de bedrijven in uw klantenbestand wordt gesignaleerd, wordt u direct op de hoogte gebracht en komt u dus niet voor verrassingen te staan!