KlantAlert voor Accountant/ Boekhoudkantoor

KlantAlert voor Accountant/ Boekhoudkantoor

Een aanvulling op uw reguliere werkzaamheden!

U heeft als Accountant- / Boekhoudkantoor inzicht in de financiële status van uw eigen klanten. KlantAlert geeft u de mogelijkheid om de actuele status rondom faillissementen en surseances in de klantenbestanden van uw klanten te monitoren en hierin een adviserende rol aan te nemen. De informatie die u ontvangt vanuit KlantAlert kunt u gebruiken als een additionele dienstverlening en is een aanvulling op de reguliere werkzaamheden die uw als Accountant- / Boekhoudkantoor verzorgt.

Met KlantAlert krijgt u:
  • Direct een melding en actueel inzicht in welke klanten in het debiteuren- & crediteurenbestand failliet worden verklaard of in surseance van betaling verkeren
  • Verbeterde mogelijkheden om op basis van één of meerdere SBI-codes, de invloed van faillissementen op de Regio en Sector van uw klanten te monitoren
  • Gerichte meldingen met informatie uit het handelsregister, met o.a. KVK ontbindingen, bestuurswijzigingen en fusies/splitsingen uit de debiteuren- & crediteurbestanden
  • Overzicht in de bedrijfsrisico’s van al uw klanten in één dashboard
  • Meer mogelijkheden om uw klanten te adviseren en gerichte acties te ondernemen om een eventuele financiële schade bij uw klanten te voorkomen.
Financiële trend op de lange termijn

Met de KlantAlert variant voor Accountants/ Boekhoudkantoren kunt u ook gebruik maken van de functionaliteit die wij aanbieden i.c.m. Graydon. U kunt voor diverse bedrijven in uw klantenbestand eenmalig of periodiek een kredietcheck opvragen. Op deze manier kunt u voor bijvoorbeeld een deel van uw klanten iedere maand een kredietcheck opvragen. met KlantAlert kunt u dus een neerwaartse trend in de kredietwaardigheid van uw relatie signaleren en daarop acteren.

Door dit totaalpakket aan meldingen gaat weinig nog aan u voorbij en heeft u meerdere handvatten om uw klanten van extra advies te voorzien!”

Geïnteresseerd?

Heeft u interesse in KlantAlert en wilt u weten wat voor u de mogelijkheden zijn, neem contact met ons op via sales@klantalert.nl!